Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BAR - DEP 2:0

Barca odradila posao, Messi srušio rekord iz 1937.

'Barcelona's Lionel Messi celebrates a goal against Zaragoza during their Spanish First division soccer league match at Camp Nou stadium in Barcelona, November 17, 2012. REUTERS/Albert Gea (SPAIN - T
Reuters/Pixsell
09.03.2013.
u 22:11

Barcelona je s kombiniranim sastavom svladala Deportivo 2:0 i sad se okreće Milanu u Ligi prvaka.

Barcelona je u 27. kolu španjolskog prvenstva na Nou Campu svladala Deportivo 2:0.

Barca je uoči uzvrata s Milanom u Ligi prvaka igrala s kombiniranom momčadi, ali to je nije spriječilo da upiše nova tri boda. Za 1:0 zabio je Alexis Sanchez u 38. minuti, a konačni rezultat postavio je Lionel Messi vrlo lijepim pogotkom. Argentinac je, inače, ušao s klupe umjesto Ville i nakon samo 16 minuta postigao gol.

Messiju je to bilo 17. ligaški gol zaredom, a ažurni španjolski novinari odmah su izračuali da je po tome novi svjetski rekorder. Naime, Poljak Teodor Peterek koji je 1937. igrao za Ruch Chorzow je zabio u 16 uzastopnih utakmica. Messi je se prošlo kolo izjednačio s njim, a danas ga 40. golom u prvenstvu i prestigao.

Morales debitirao

Malaga je odigrala 1:1 na gostovanju kod Valladolida. Zanimljivo je da je Pedro Morales na toj utakmici debitirao za Malagu. Čileanac koji se nije uspio nametnuti u Dinamu dobio je 13 minuta.

- Vrlo sam sretan. Iza mene je teško razdoblje i samo moja obitelj zna kroz što sam sve prošao. Moram nastaviti skupljati minute - rekao je Morales nakon debija za bogati klub.

Rayo Vellecano je pogocima Domingueza i Pitija slavio kod kuće protiv Espanyola.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije